Bedrijvencross

De tijd van ploegen en ploeteren is weer aangebroken. Wat nou obstacle-races, mudruns en viking-tochten? Echte bikkels lopen in januari de Mastboscross!

De Koel- en vriestransport Voesenek Bedrijvencross is op zaterdag 28 januari 2017. Het is dé sportieve uitdaging om samen met je collega's het jaar 2017 goed in te luiden. De bijzondere periode brengt een mooi moment om teamspirit te tonen en natuurlijk om uw bedrijf sportief op de kaart te zetten.

Ga samen met je collega's de strijd aan tegen andere bedrijven!


De Koel- en vriestransport Voesenek Bedrijvencross brengt een gezellige en sportieve netwerksfeer met zich mee, om onderling maar ook met andere bedrijven een (sportief) gesprek aan te gaan. Op zaterdagmiddag tijdens de Mastboscross staat de prachtige locatie van atletiekvereniging SPRINT in het teken van de Bedrijvencross en de TrailRun. De wedstrijd is exclusief voor deelnemende bedrijven zodat je een directe strijd met de andere bedrijven aan gaat. Daarnaast heb je de volledige toegang tot alle faciliteiten en na afloop een leuk intiem moment met alle teams als naborrel.
Vragen? Mail dan naar bedrijvencross@mastboscross.nl.

Deelnemende bedrijven 2017:

Hier vind je de - zodra de inschrijvingen geopend zijn - de bedrijven die meedoen aan de Bedrijvencross. Staat jouw bedrijfslogo hier binnenkort ook tussen?

koel-en-vriestransport-voesenekSchrijf je team in!

De inschrijving voor de Koel- en vriestransport Voesenek Bedrijvencross op zaterdag 28 januari is geopend. Via deze link kun je je bedrijf en de deelnemers aanmelden.

Kosten

Inschrijven met een bedrijventeam van 3 tot 5 personen (m/v) kost €95. Bij de prijs inbegrepen:
· startnummers + tijdregistratie
· teamfoto voor elke deelnemer
· herinneringsmedaille p.p.
· netwerkborrel met een hapje en een drankje na de wedstrijd
· prijsuitreiking met bekers voor de beste 3 teams
· extra exposure: logo op onze website (met link)

Afstand

5535 meter 1 x GROEN + 2 x GEEL

Start

15:15 uur op de baan van atletiekvereniging SPRINT

Contact en vragen

bedrijvencross@mastboscross.nl