Vragen?

De Mastboscross wordt georganiseerd door Stichting Sport Evenementen SPRINT (SSES). De stichting organiseert naast de Mastboscross ook andere grote atletiekevenementen op de ‘thuisbasis’ SPRINT.

Heb je een vraag?

Misschien staat het antwoord hiernaast tussen de veelgestelde vragen. Zo niet, klik hieronder op een onderdeel en mail je vraag naar ons. We doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen!

· over inschrijven/uitslagen
· over programma

Je kunt ook contact met ons opnemen via Facebook of Twitter.


Sponsoring

De Mastboscross trekt jaarlijks vele nationale én regionale wedstrijdatleten en met de Bedrijvencross, Prestatiecross en Familiecross honderden lokale hardlopers naar het prachtige Mastbos en de atletiekbaan van SPRINT. Als sponsor is het een echte must in je jaarlijkse hardloopkalender! Interesse in sponsoring? Neem dan meteen contact op met Henk van den Biggelaar: cross@avsprint.nl

Pers

Mediavertegenwoordigers en fotografen kunnen zich aanmelden via: cross@avsprint.nl


Veelgestelde vragen

Inschrijven

Hoe schrijf ik mezelf in na de sluiting van de voorinschrijving?

Zodra de voorinschrijving sluit kan je je nog inschrijven in het weekend zelf tot 1 uur voor de start van jouw cross. Je kan vooraf al het uitprinten en invullen, dat scheelt je tijd bij het inschrijfloket. De na-inschrijfformulieren zijn uiteraard ook tijdens de cross aanwezig.

Kan ik met PIN betalen?

Ja! Graag zelfs.

Hoe schrijf ik ons bedrijventeam in? En wat zijn de kosten?

Stuur een e-mail naar: cross@avsprint.nl

Afmelden

Ik wil me afmelden, hoe doe ik dat?

Mocht je onverhoopt niet mee kunnen doen, dan zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Klik hier voor de voorwaarden.

Wedstrijden

Kunnen de Masters-categorieën samen worden gevoegd?

Nee. Ook niet bij beperkt of te weinig aantal deelnemers per categorie.

Accommodatie

Kan ik ergens mijn spullen opbergen?

In het clubhuis van SPRINT is een garderobe met kluisjes voor waardevolle bezittingen en een beperkt aantal grote kluisjes.

Zijn er kleedkamers en douches?

Voor alle lopers is er de mogelijkheid om om te kleden en te douchen in het clubhuis van SPRINT (via de hoofdingang, bij de toiletten met de trap naar beneden).

Locatie

Parkeren

Je kan parkeren op de grote parkeerplaats bij de atletiekbaan van SPRINT - aan de Burgemeester de Manlaan. De kleine parkeerplaats aan de andere kant (Dr. Schaepmanlaan) is een besloten parking voor VIP en pers.

Hoe kom ik met het OV bij de atletiekbaan?

In het weekend van de Mastboscross ligt de dichtstbijzijnde bushalte op 15/20 minuten lopen van de atletiekbaan in Breda. Vanuit het station kan je stadsbus 6 nemen richting Meerseldreef en uitstappen bij bushalte Verdilaan. Kijk ook op de site van 9292.nl