Algemeen

De Mastboscross Breda staat bekend als de gezelligste bikkelcross, met misschien wel één van de meest uitdagende parcoursen van het land. Met modder ‘all over the place’, winterse weersomstandigheden en één van de mooiste bossen van Nederland, brengt de Mastboscross een finishlijn die nog nooit zo fijn aanvoelde. Als hardloper echt een must in je jaarlijkse hardloopkalender.

'Perfect moment om je wintervorm te testen'Een cross voor iedereen

Van de jongste toekomstige hardlopers tot (inter)nationale wedstrijdlopers: de Mastboscross is voor iedereen!


De wedstrijd voor atleten (jong en oud) is ingedeeld op leeftijdscategorieën. Vanaf de D-junioren maakt de wedstrijd deel uit van het Lotto Crosscircuit van de Atletiekunie. Voor regionale wedstrijdlopers: de Mastboscross maakt ook dit jaar weer deel uit van het Regio 13 Crosscircuit (Midden-West Brabant).


De zaterdag maakt met Nordic Walking, een korte en lange Trail en de Bedrijvencross nu volwaardig onderdeel uit van de Mastboscross. Voor niet-wedstrijdlopers is er op zondag de uitdagende Prestatiecross waar je zelf bepaalt wanneer je finisht. Jonge lopers kunnen samen met vrienden, vriendinnen, klasgenoten en/of familie meelopen aan de leuke Familie- en scholierencross.