Sponsoring

De Mastboscross Breda staat bekend als de gezelligste en stoerste bikkelcross van Nederland. Met recht noemen wij onszelf dé wintervariant van de Bredase Singelloop. De Mastboscross Breda is daarnaast officieel onderdeel van het Lotto Crosscircuit van de Atletiekunie en het crosscircuit van atletiekregio 13 (Midden-West Brabant).

Dit evenement trekt dus niet alleen de nationale én regionale wedstrijdatleten en toplopers, ook de Bedrijvencross, Prestatiecross en Familiecross trekken honderden lokale hardlopers en toeschouwers naar het prachtige Mastbos en de atletiekbaan van SPRINT.

Als sponsor dus echt een must in je jaarlijkse hardloopkalender!

Er is voor iedere sponsor wat wils tijdens dit heerlijke hardloopevenement; van hoofdsponsor tot supporter, jij kiest hoe je wilt bijdragen aan een goed verloop van de Mastboscross. Het aantal deelnemers en mediabereik zorgen voor mooie exposure. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om medewerkers en/of relaties te ontvangen en te laten deelnemen!Wij zijn voorstanders van sponsoring op maatwerk. Neem contact met ons op: Henk van den Biggelaar info@mastboscross.nl of 06 133 08 533

sponsors
logo-verata
van-zundert-hout-logo
vrps-payoff-logo-v1