TrailRun

Ook is er dit jaar is er op zaterdag 27 januari weer de Run2Day Breda TrailRun! Dit jaar met maar liefst twee afstanden; de korte trail over 12km en de lange trail over 21km.

Een leuk parcours in en om het prachtige Mastbos!


Dit event is dé kans om tijdens een leuke race de mooiste paden van het Mastbos te ontdekken! De korte trail is perfect voor de beginnende TrailRunner of om het TrailRunnen te leren kennen. En de lange trail geeft de doorgewinterde TrailRunner een uitdagend parcours in en om het Mastbos. Beide onderdelen hebben een verzorgingspost tussendoor, waar je de gelegenheid hebt om even bij te 'tanken'.


Schrijf jezelf in!

Klik hier om je in te schrijven voor de Run2Day Breda TrailRun.

giphy


run-2-day-logo-2016TrailRun Clinic

Speciaal voor deze wedstrijd staat op 20 januari een TrailRun clinic op de planning. Tijdens deze clinic worden je tips en tricks gegeven en zal een deel van de route worden verkend. Een mooi moment om kennis te maken met je concurrenten én natuurlijk het prachtige parcours. Een goede voorbereiding is het halve werk!

TIJD 9:30-11:00

INSCHRIJVEN Meld via dit Facebook-evenement aan door jezelf op 'aanwezig' te zetten. That's it! Deelname is gratis.


HET PROGRAMMA

11.45 uur: Start lange Trail over 21km
12.45 uur: Start korte Trail over 12km


DE ROUTE

mastbos-mbctrail-2017

Als je op het kaartje klikt krijg je de route van de Lange Trail via afstandmeten.nl. Daar kun je ook je gpx bestand downloaden.

Klik hier voor de route van de korte Trail.