Bedrijvencross

Bedrijvenloop Mastboscross 2020 5,5 km op zaterdag 25 januari 2020.

Onze Mastboscross bedrijvenloop is een vorm van teambuilding in winterse omstandigheden die verder gaat dan een gewone loop. Bewegen zorgt voor een goede fysieke conditie en een gezonde geest van uw medewerkers en hun familieleden, ook in de winter. Uiteraard geeft dat meer arbeidsplezier en arbeidsvreugde.

Ga de uitdaging aan en bevorder daarmee de teambuilding.

Team samenstelling

Elk team bestaat uit minimaal drie tot maximaal vijf deelnemers. U kunt het team zelf samenstellen uit mannen of vrouwen, collega’s, relaties of familieleden, met veel of weinig loopervaring.

De drie beste gelopen tijden per team worden bij elkaar opgeteld en aan de hand hiervan wordt een klassement opgemaakt. Deelname van meerdere teams uit een bedrijf is zonder meer toegestaan, voor de bedrijvenloop.

Inschrijving

 • De inschrijving loopt van 1 november 2019 tot en met 12 januari 2020.
 • De bedrijvenloop wordt gehouden op zaterdag 25 januari
 • De inschrijving per team bedraagt € 100,- .
 • Daarvoor krijgt u een startnummers met chip.
 • Per deelnemer 3 consumptiebonnen.
 • Klassering per bedrijf en individueel.

Voor de nummers 1,2, en 3 zijn prijzen beschikbaar

Het logo van uw bedrijf wordt geplaatst op de site van de Mastboscross. (Hoe eerder u inschrijft hoe langer uw naam op de site verschijnt)

Indien u een banner of beachflag heeft, plaatsen wij die uiteraard op het startterrein van de Mastboscross.

Daarom doet u mee:

 • Een gezonde uitdaging voor uw collega’s
 • Profileer uw bedrijf als sportief en gezond
 • Nodig uw relaties uit voor deelname
 • Teambuilding voor uw bedrijf
 • Een goede start van het nieuwe jaar
 • Netwerken

Vragen? Mail dan naar info@mastboscross.nl.


Schrijf je team in!

De inschrijving voor de Bedrijvencross is geopend.

Klik hier om in te schrijven.

Contact en vragen

info@mastboscross.nl


BEDRIJVEN DIE MEEDOEN

2017-tanis-logo-fc

Tanis

Leo Tanis geboren, getogen en opgeleid in de suikerindustrie, richtte in 1995 Tanis Confectionery op. Nu 24 jaar later werken wij met 110 collega’s voor de grote snoepfabrikanten wereldwijd. Wij zijn gegroeid van een klein bedrijf dat procesinstallaties voor de snoepindustrie ontwikkelde, tot een totaalleverancier van complete productielijnen van ingrediënt tot aan het eindproduct. Wij zullen ons in de toekomst ook blijven ontwikkelen. Spreekt jou dit aan en wil jij onderdeel worden van Tanis Confectionery? Dan kies je voor een organisatie met een familiaire en collegiale werksfeer.

stadsarchief-breda-logo-kleur-cmyk-1

Stadsarchief Breda

Rijke historie gratis toegankelijk
Alles over vroeger, voor iedereen van nu: Stadsarchief Breda verzamelt en beheert de geschiedenis van de stad en zijn inwoners. Die rijke historie stelt Stadsarchief Breda gratis ter beschikking – in woord en beeld, tastbaar en online.

logo-netvlies-2020

Netvlies

Netvlies helpt organisaties bij het realiseren van online ambities. Uitdagingen aangaan, oplossingen bedenken en resultaten waarmaken.
Wij weten hoe lastig het kan zijn om draagvlak te creëren bij een digitale transformatie of kosten te verantwoorden bij de realisatie van een nieuwe website.

Goede communicatie is alles, in onze optiek. We noemen onszelf niet voor niets 47 communicatieve vakidioten en onze specialisten worden geselecteerd als communicatieve vormgevers, developers, marketeers en strategen.

Als klant krijg je daarbij bij ons een vaste werkplek op kantoor. Vanzelfsprekend inclusief verzorgde lunch en parkeerplek in hartje Breda.